Scurt info despre internet

NOU!!! Daca vreti sa scapati de redirectele surselor (gen:openload,moe..etc) instalati in chrome extensia ACEASTA

Bun, acum precis va intrebati de ce am facut o pagina cu informatii despre internet, precis credeti ca am inebunit(adica eu…MEGALONON)

Image result for anti adobe flash player render

Din luna august, cei care administreaza “Internetul”(nu aia la care sunteti voi abonati, Akta, RomTelecom, RDS&RCS…cata reclama…) au luat decizia de a inlaturea complet de pe internet Adobe Flash Player. Motivul? Ei bine,a aparut HTML5 acum cativa ani, iar acestia au hotarat sa inlocuiasca Adobe cu HTML5. Din nou, motivul fiind…? Pai, au hotarat asta deoarece raspunde mult mai repede, nu trebuie descarcat, este mult mai practic, eficient si cel mai important, nu consuma asa multe resurse precum Adobe Flash Player, ceea ce este un lucru surprinzator de bun.


Aceasta modificare “completa” va fi in octombrie 2016(nu stiu in ce zi, au zis doar ca in luna octombrie vor face acest ultim pas). Acestia au mai tinut sa precizeze ca recomanda tuturor utilizatorilor de browsere(in special Google Chrome si Mozilla Firefox) sa-si descarce ultima versiune(cum va descarcati ultima versiune? Tot ce trebuie sa faceti este sa intrati pe pagina oficiala a browser-ului pe care-l folositi si sa apasat pe butonul de download)a browser-ului utilizat sau sa-si faca un update la acesta.

 

 


Seful adjunct de la Adobe Flash Player a propus sa eliminam programul lor din computer/laptop-urile noastre deoarece nu mai are rost sa-l tinem, s-au descoperit multe probleme la acesta iar acum ca a aparut HTML5 chiar nu-si mai are rostul utilizarea Adobe Flas Player-ului.

 

 

 

 


Image result for vulnerable flash player

P.S. Nu dezinstalati Adobe Flash Player din sistemele voastre pana la incheierea lunii octombrie, doar pt. ca unele site-uri au trecut pe HTML5 nu inseamna ca toate au facut asta! 


 

Image result for browser logos

Iar acum, spre final(nu multi ajungeti pana in acest punct fara sa sariti peste o gramada de cuvinte) va voi spune de ce recomandam Mozilla Firefox.
Mozilla Firefox a inceput sa urce in clasament acum cativa ani dataorita vitezei mari de incarcare, a utilizarii simple si a performantei sale, intr-un final, a ajuns pe locul 2, unde a inceput sa se bata cu Google Chrome, si evident, intr-un final, Firefox a castigat mentinandu-si locul 1 ani de-a lungul. Mozilla a inceput sa vina cu update-uri din ce in ce mai interesante, care permit marirea vitezei de raspundere a browser-ului, iar, intr-un final, acum aproape doua saptamani a venit cu un nou update, daca vreti sa beneficiati de el, trebuie sa aveti cea mai noua versiune de Mozilla Firefox si sa cautati in extensii noul update care in prezent inca se afla in faza Beta.

 

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  • Istoria Anime

    Ca mediu vizual, anime-ul tinde spre stilurile vizuale ce pot varia de la artist la artist sau studio ... =>Continuarea
  • Categorii