Recrutari

 

 Ahhhhhhh, singurătate…suntem așa singuri într-o lume plină de oameni, dar oare de ce suntem singuri? Oare pentru că nu ne cautăm prieteni? Ar trebui să ne cautăm prieteni în loc sa ne caute ei pe noi?


 

Nuuuu, imposibil, ce rost ar avea să ne cautăm prieteni dacă nu facem nimic împreună…sau…să facem ceva pentru ei, exact cum a făcut Monkey D. Luffy? Hmmmm…asta sună mai logic.

Dar stai puțin! Ce ar trebui să facem pentru ei? Să-i ajutăm la teme? Nuuu, nici asta, acum există Internet, temele se pot lua de acolo…Dar ce altceva? Să le spălăm rufele? Pff, nici gând, există mașina de spălat, să și le spele singuri! Dar atunci ce? În ziua de azi totul este aproape automat. Ai dreptate, dar dacă ne-am folosi de Internet pentru a răspândi ceva? Hm? Ce zici? Ai dreptate, este o idee bună, dar…ce ar trebui sa răspândim? Cui îi pasă? Găsim noi ceva!


 

Uitați cum stă treaba(precis nu mai aveți chef de citit după compunerea de mai sus), am cam avea nevoie(nu-i chiar o nevoie, mai mult seamănă cu un moft) de niște persoane care să posteze anime-uri pe site, nu-i greu deloc, 1-2 minute să postezi un episod(un fleac după ce ai deprins puțin mișcarea). Dacă voi(nu chiar voi, mai mult tu, cel care ai timp de pierdut citind asta) vreți să ajutați site-ul ăsta, tot ce trebuie să faceți este să:
vă faceți un cont pe site(asta este obligatoriu, altfel nu puteți da proba);
vă alegeți o serie care este tradusă complet și nu se regăsește pe site-ul nostru(aveți nevoie de acel anime ales de voi pentru a da proba);
lăsați adresa(ID-ul) voastră de Skype(pentru a folosi partajarea ecranizată, asta făcând instruirea voastră mai simplă și mai rapidă);
lăsați un comentariu în care spuneți că vreți să ne ajutați;
postați minim 7 episoade săptămânal(hmmm…un episod pe zi).


Voi veți fi contactați de către MEGALONON în cel mai scurt timp.
Experiența nu este necesară, vă învațăm noi.


Dacă nu vă țineți de program, nu încercați să aplicați!!


PS: Persoanele care postează peste limita impusă, vor primi grad pe chat(nu că ar fi ceva important, dar dă bine cititorilor).


  • Istoria Anime

    Ca mediu vizual, anime-ul tinde spre stilurile vizuale ce pot varia de la artist la artist sau studio ... =>Continuarea
  • Categorii