Parteneri

Anime-Ro-Sub.Ro – Parteneriate

Am trecut prin atat de multe pericole.Am fost in jungla,printre lei,leoparzi,maimute si vreme apriga.Am fost in desert,printre soparle,caldura insuportabila si fara apa.Am fost prin toata lumea, sa cautam parteneri.La inceput, n-am gasit, din contra ne alegeam cu cele mai urate rani care ne-au lasat adevarate cicatrici. Dar ,nu ne-am oprit.Am analizat situatia in care ne aflam, si am reanalizat-o, si cand eram pe cale sa ne dam batuti (din cauza oboselii),ne-am dat seama de ce nu gaseam noi parteneri,nu cutam unde trebuia.Gresisem lumea, nu ne trebuiau animale ,ci oameni. (cica e diferenta intre ei,deh..aflam lucruri noi in fiecare zi)

A trecut timpul,si ne-am facut prieteni din aceeasi specie, n-a fost usor (din contra…).Dar macar a meritat, lumea s-a schimbat pentru ca noi ne-am schimbat, si evolutia si-a facut loc in vietile noastre.

Asa-i ca nu are nici o logica ce am scris noi mai sus ?Ei bine,nici nu intentionam. Acestia sunt frumosii, dragutii,incredibilii, genialii, importantii nostrii parteneri. (Ne bucuram sa va avem printre noi !)

Recomandari Fansuburi (romanesti,logic):
Shinobi Fansub
Anime.Kage
Anime4Fun
 AnimeMox
 Anime-Nolimit
 Anime+
 WienSubs
 AnimeVibe

  • Istoria Anime

    Ca mediu vizual, anime-ul tinde spre stilurile vizuale ce pot varia de la artist la artist sau studio ... =>Continuarea
  • Categorii