Macross Frontier Episodul 1 Ro Sub

NOU!!! Daca vreti sa scapati de redirectele surselor (gen:openload,moe..etc) instalati in chrome extensia ACEASTA

Sursa 1


Sursa 2


Informatii serie


Genuri:Action, Mecha, Military, Music, Romance, Sci-Fi, Space
Numar de episoade: 25
An aparitie:26 septembrie 2008
Durata episod: 24 minute
Povestea:
Într-un univers futurist, omenirea a purtat război împotriva unei rase de giganți cunoscuți sub numele de Zentradi. Confruntându-se cu dispariția la mâinile dușmanilor lor, omenirea a scăpat de stele. În anul 2059, AȘ, flota de 25 de imigranți gigant, cunoscută și sub denumirea de Macross Frontier, se deplasează spre centrul galaxiei.

În cea mai mare parte, viața pe Macross Frontier se desfășoară normal. Dar când vizita celebrului cantaret Sheryl Nome vizitează, lucrurile merg prost. Misteriosii străini biomecanici, cunoscuți sub numele de Vajra, apar și atacă, la fel cum cetățenii se ocupă de Sheryl.

Copilul de 17 ani, mech pilot, Alto Saotome, se alătură trupei împotriva amenințării străine. În timp ce se luptă împotriva unui Vajra, Alto salvează o tânără numită Ranka Lee. Majorul Ozma Lee notează abilitatea lui Alto în timpul bătăliei sale și îl recrutează în programul Strategic Services Military. Dar recrutarea lui nu merge bine, deoarece fantomele trecutului lui Alto vin să-l bântuiască.

Lord Grim

Hmm n-am ce sa zic:))))

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  • Istoria Anime

    Ca mediu vizual, anime-ul tinde spre stilurile vizuale ce pot varia de la artist la artist sau studio ... =>Continuarea
  • Categorii

    Gift