Kizumonogatari – Tekketsu-hen Movie Ro Sub

NOU!!! Daca vreti sa scapati de redirectele surselor (gen:openload,moe..etc) instalati in chrome extensia ACEASTA

Sursa 1


Informatii film


25 Martie – doar o altă zi în timpul vacanței de primăvară.

Koyomi Araragi, un elev în al doilea an de liceu la Liceul Naoetsu, se împrietenește cu Tsubasa Hanekawa, una din elevii de top ai școlii sale. Tsubasa menționează un zvon despre un “vampir însângerat” care dădea de curând târcoale orașului lor. Koyomi, care este deobicei anti-social, începe s-o placă pe Tsubasa dincolo de personalitatea sa.

În acea după-amiază, Koyomi îl întâlnește pe acest zvonit vampir: ea este Sărutul Lovitură Acerola-Orion Inimă Sub Lamă, cunoscută și ca “Regina aparițiilor”. Vampirul blond, cu ochii aurii îl imploră pe Koyomi s-o salveze, zăcând într-o baltă a propriului sânge, toate cele 4 membre ale sale fiind tăiate. Kiss-shot îi cere lui Koyomi să-i ofere sângele ei pentru aș salva viața, iar când o face, următorul moment când se trezește, Koyomi descoperă că a fost renăscut ca unul din neamul ei de vampiri.

“Bine ai venit în lumea întunericului…”

PS: Aceste filme (sunt mai multe parti) le putet urmari chiar daca nu ati vazut seriile anime,de fapt..ar fi bine sa vedeti prima data filmele.

FanAnime23

Acele redirecturi din prima pagina a site-ului desi sunt inamic public declarat,tin in viata acest site ! (ma rog...contribuie la tinerea in viata a acestui site) Deci ,nu ocoli acea pagina ! Redirecturile acolo apar 5 ori la fiecare 24 de ore !

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  • Istoria Anime

    Ca mediu vizual, anime-ul tinde spre stilurile vizuale ce pot varia de la artist la artist sau studio ... =>Continuarea
  • Categorii

    Gift