Kizumonogatari 2 – Nekketsu-hen Movie Ro Sub

NOU!!! Daca vreti sa scapati de redirectele surselor (gen:openload,moe..etc) instalati in chrome extensia ACEASTA

Sursa 1


Informatii film

În primăvara celui de al doilea său an de liceu, Koyomi Araragi o întâlnește pe frumoasa creatură a nopții Sărutul Kiss-Shot Acerola-Orion Heart-Under-Blade (Sărutul Lovitură Acerola-Orion Inimă Sub Lamă). Koyomi o salvează pe Kiss-Shot, care se afla în pragul morții cu toate cele 4 membre ale sale tăiate, însă doar cu costul de a deveni pionul ei și un vampir.

“Ca să poți deveni din nou om, trebuie să găsești toate cele 4 membre ale lui Kiss-Shot”. După ce primește sfatul de la Meme Oshino, un expert în supranatural, Koyomi se pregătește să meargă la luptă.

Ceea ce îl așteaptă sunt trei vânători de vampiri puternici – Dramaturgy, un vânător de vampiri gigant care este el însuși un vampir. Episod, pe jumătate vampir ce deține o cruce enormă, și Guillotinecutter, un om liniștit care e specialist în omorâtul vampirilor.

Va fi Koyomi capabil să obțină înapoi membrele lui Kiss-Shot de la vânătorii de vampiri? În mijlocul unei ploi ușoare de primăvară, cortina se va ridica peste această baie de sânge…

FanAnime23

Acele redirecturi din prima pagina a site-ului desi sunt inamic public declarat,tin in viata acest site ! (ma rog...contribuie la tinerea in viata a acestui site) Deci ,nu ocoli acea pagina ! Redirecturile acolo apar 5 ori la fiecare 24 de ore !

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  • Istoria Anime

    Ca mediu vizual, anime-ul tinde spre stilurile vizuale ce pot varia de la artist la artist sau studio ... =>Continuarea
  • Categorii

    Gift