Recrutare traducatori !


yo! Ma gandeam sa fac o fapta buna (sunt un om bun ,haha) ,ati fost cativa care doreati sa fiti traducatori,eu v-am mai zis…incercati naiba sa nu fiti doar consumatori,faceti ceva…orice (nici chiar..) . Multi sunteti la scoala,deci aveti timp liber…(nu mintiti ca nu aveti,nu va cred) .
Asa ca…folositi-va cunostintele (astfel o sa le si slefuiti,nu stiti cand o sa va fie de ajutor),si deveniti traducatori /encoderi si toate cele pe ultimele fansuburi existente in Romania (sunt pe cale de disparitie,pentru ca cei care le-au fondat au “crescut mari”si nu mai au timp de asa ceva,dar asta nu inseamna ca nu pot preda stafeta..voua,astora mai tineri ).
Nu va rog,doar va invit sa faceti si voi ceva (e frumos cand faci ceva,credeti-ma).
So…(trebuie sa stiti cat de cat engleza,sau ..la cate anime-uri aveti probabil intelegeti si audio-ul in japoneza)…noi (eu) nu am timp de pierdut cu administrarea unui staff (abia de ma pot ocupa de site-ul asta..o fac(in continuare) mai mult ca-mi pare rau de munca care am depus-o aici).
Deci,puteti deveni parte din staff-ul unui fansub existent (de la ei furam noi episoadele,asa ca va trimitem acolo,sa ne faceti material sa-l punem aici…of,si ma laudasem ca sunt un om bun…)
Primul fansub : (va dau link-ul unde sa aplicati)

Manga Kids (sincer ar fi frumos sa-i ajutati pe baietii acestia )

LINK RECRUTARE

Al doilea fansub:

Shinobi (legendele noastre…munca multa,experienta,devotament,si istorie..of of…)

LINK RECRUTARE

Al treilea fansub :

AnimeKage (alte legende)

LINK RECRUTARE

Al patrulea fansub (de aici incepe lista cu cei mai micuti)

AnimeMox

LINK RECRUTARE

Al 5-lea fansub…(par multe ?…nu sunt)

A-Evolution

LINK RECRUTARE

Si ultimii…dar nu cei din urma (la cat m-au injurat copiii astia,n-ar merita ,dar ma rog..aveau si ei dreptatea lor )

Wien-Subs

LINK RECRUTARE

PS: Urmatorul fansub a inceput sa sufere serios la capitolul staff … ).

Anime4Fun

LINK RECRUTARE
Unele si-au incetat activitatea,dar uite unul micut,nou aparut (ma mir ca mai apar).
AnimeBoxRomania

LINK RECRUTARE
Vibe inca traieste,iar voi il puteti tine in viata in continuare.
AnimeVibe

LINK RECRUTARE
Pe final,desi nu stiu daca se mai ocupa (si cei de aici fac parte din istoria fansuburilor ,istoria “aia buna”)
Anime no Limit

LINK RECRUTARE


Trebuie sa intelegeti , fara voi nu se vor mai traduce anime-uri,pentru ca nu are cine .(Nici de produs nu cred ca se vor mai produce multe,pentru ca o lume intreaga are acces in mod gratuit la ele…) . Ar fi frumos sa se gaseasca cateva persoane dornice de a face ceva in folosul comunitatii (e bine sa dai si inapoi,nu doar sa iei) ,si sa ajutati fansuburile sa nu intre in colaps. Le puteti resuscita,depinde de voi ….(stiu ca noi romanii nu suntem buni la munca voluntara,dar astia de veniti din urma,tinerii ar trebui sa fiti diferiti …da-o* naiba de lene,nu e productiva…) . Asa ca,va urez sanatate,si sper sa nu fiti atat de nesimtiti incat sa nu va oferiti macar 1. Iar cei care va oferiti (acea singura persoana in caz exceptional) ,ai multumirile mele ,esti diferit de retardatii care sug sangele tarii asteia,dar incearca in momentul in care te apuci de ceva sa-l duci pana la capat si abia apoi sa renunti (asta daca vrei sa renunti). Nu faceti treaba pe jumatate,mai mult incurcati asa.

PS: Am tradus,am encodat,editat,verificat cand eram si eu elev,ma ocupam de toate + administram site/viata personala/staff…deci se poate,mai ales daca va axati doar pe 1 chestie (gen,tradus/verificat/encodat)

See ya… !

FanAnime23

Acele redirecturi din prima pagina a site-ului desi sunt inamic public declarat,tin in viata acest site ! (ma rog...contribuie la tinerea in viata a acestui site) Deci ,nu ocoli acea pagina ! Redirecturile acolo apar 5 ori la fiecare 24 de ore !

  • Istoria Anime

    Ca mediu vizual, anime-ul tinde spre stilurile vizuale ce pot varia de la artist la artist sau studio ... =>Continuarea
  • Categorii