Hanasaku Iroha Episodul 1 Ro Sub

Trebuie sa recunosc,am fost impresionat de voi (cei care ati sarit in ajutor) chiar mi s-a parut frumos ,gen clipul ACESTA . Mobilizarea oamenilor e o calitate extraordinara,dar rar practicata. Acum,o sa mai strig odata dupa ajutor ,cei care stiti engleza,romana sau aveti un calculator bun,nu lasati FANSUBURILE sa moara ! Intr-o saptamana putem salva cel putin un fansub,intrati AICI si aplicati la diferite posturi ! Aratati ca si romanii se pot mobiliza ,ca si noi putem face treaba buna ,ca si noi suntem speciali ! Indiferenta este mai periculoasa decat ura,de fapt,"ucide" mediul inconjurator ,si in final pe noi !Crede-ma,tu ,poti schimba mai multe decat iti inchipui!

Sursa 1


Sursa 2

Informatii serie

Genuri:Drama,Comedie,Viata de zi cu zi,Seinen
Numar de episoade: 26
Durata episod: 24 de minute
An aparitie:3 aprilie 2011
Tradus de: animeboxromania.com/a-evolution.com
Povestea:
Dupa ce mama ei decide sa fuga impreuna cu iubitul sau undeva departe, sa evite colectorii de debite, tanara si energetica Ohana e trimisa sa locuiasca cu bunica ei. Totusi,aceasta bunca este o propietara stricta a unui han cu izvoare termale si tanara este nevoita sa lucreze la han pentru a plati cheltuielile. Cu toate ca Ohana e nefericita la inceput, decide sa faca ce e mai bine in situatia ei si sa munceasca din greu. Brusc viata lui Ohana e umpluta cu distractie, necazuri si drama!

FanAnime23

Acele redirecturi din prima pagina a site-ului desi sunt inamic public declarat,tin in viata acest site ! (ma rog...contribuie la tinerea in viata a acestui site) Deci ,nu ocoli acea pagina ! Redirecturile acolo apar 5 ori la fiecare 24 de ore !

Leave a comment

  • Istoria Anime

    Ca mediu vizual, anime-ul tinde spre stilurile vizuale ce pot varia de la artist la artist sau studio ... =>Continuarea
  • Categorii

Download Premium Magento Themes Free | download premium wordpress themes free | giay nam dep | giay luoi nam | giay nam cong so | giay cao got nu | giay the thao nu