All Out!! Episodul 1 Ro Sub

Trebuie sa recunosc,am fost impresionat de voi (cei care ati sarit in ajutor) chiar mi s-a parut frumos ,gen clipul ACESTA . Mobilizarea oamenilor e o calitate extraordinara,dar rar practicata. Acum,o sa mai strig odata dupa ajutor ,cei care stiti engleza,romana sau aveti un calculator bun,nu lasati FANSUBURILE sa moara ! Intr-o saptamana putem salva cel putin un fansub,intrati AICI si aplicati la diferite posturi ! Aratati ca si romanii se pot mobiliza ,ca si noi putem face treaba buna ,ca si noi suntem speciali ! Indiferenta este mai periculoasa decat ura,de fapt,"ucide" mediul inconjurator ,si in final pe noi !Crede-ma,tu ,poti schimba mai multe decat iti inchipui!

Sursa 1


Sursa 2


Sursa 3

Sursa 4


Sursa 5


Sursa 6Informatii serie

Genuri:Scoala,Seinen,Sport
Numar de episoade: 25
Durata episod: 23 de minute
An aparitie:7 octombrie 2016
Tradus de:animevibe.ro/wien-subs.ro
Povestea:
In rugby nu gasesti un as , nu este un bataci principal (se face o aluzie la baseball) ,deci care este starul echipei ?
Povestea incepe la ceremonia de intrare a liceului Kanagawa,unde Kenji Gion,un tip scund dar indraznet intra in clubul de rugby.El intra impreuna cu colegul lui de clasa,Iwashimizu,care are un trecut destul de complicat,a ,si, a fost vicecapitanul al echipei Hachioujo,care mereu avea grija de coechipierii lui .Mai este si Capitanul Seikzan,un tip puternic dar care-si tine de cele mai multe ori cartile ascunse. Cu asemenea diferente intre personalitati si fizic ,echipa trebuie sa invete sa joace impreuna si sa creasca ,pentru a deveni in final cei mai buni !

FanAnime23

Acele redirecturi din prima pagina a site-ului desi sunt inamic public declarat,tin in viata acest site ! (ma rog...contribuie la tinerea in viata a acestui site) Deci ,nu ocoli acea pagina ! Redirecturile acolo apar 5 ori la fiecare 24 de ore !

Leave a comment

  • Istoria Anime

    Ca mediu vizual, anime-ul tinde spre stilurile vizuale ce pot varia de la artist la artist sau studio ... =>Continuarea
  • Categorii

Download Premium Magento Themes Free | download premium wordpress themes free | giay nam dep | giay luoi nam | giay nam cong so | giay cao got nu | giay the thao nu