ACCA: 13-ku Kansatsu-ka Episodul 1 Ro Sub

Trebuie sa recunosc,am fost impresionat de voi (cei care ati sarit in ajutor) chiar mi s-a parut frumos ,gen clipul ACESTA . Mobilizarea oamenilor e o calitate extraordinara,dar rar practicata. Acum,o sa mai strig odata dupa ajutor ,cei care stiti engleza,romana sau aveti un calculator bun,nu lasati FANSUBURILE sa moara ! Intr-o saptamana putem salva cel putin un fansub,intrati AICI si aplicati la diferite posturi ! Aratati ca si romanii se pot mobiliza ,ca si noi putem face treaba buna ,ca si noi suntem speciali ! Indiferenta este mai periculoasa decat ura,de fapt,"ucide" mediul inconjurator ,si in final pe noi !Crede-ma,tu ,poti schimba mai multe decat iti inchipui!

Sursa 1


Sursa 2

Sursa 3


Informatii serie

Genuri:Drama,Politie
Numar de episoade: 13
Durata episod: 24 de minute
An aparitie:10 ianuarie 2017
Tradus de:anime.kage.ro
Povestea:
Regatul Dowa, divizat în 13 state, celebrează cei 99 de ani de monarhie. Aceste 13 state sunt controlate de o organizație uriașă numită ACCA. În interiorul ei, Jean Otis este a doua cea mai puternică persoană din agenția de inspecție. Agenția sa este formată din 10 oameni împărțiți în cele 13 state, având sediul central în capitală. Ei monitorizează toate activitățile organizației ACCA de pe teritoriul regatului și se asigură ca informațiile de la toate birourile să ajungă la sediul central. În afară de asta, Jean mai pleacă în deplasare în celelalte state ca să verifice situația și personalul de acolo.

FanAnime23

Daca vreti sa sustineti acest site,puteti intra pe "Prima pagina" si sa suportati cele 5 redirecturi la fiecare 24 de ore ! Intr-o zi buna,se pot genera intre 8-10 centi (in jur de 40 de bani romanesti) o suma infima (care nu acopera nici pe departe necesitatile site-ului) dar cum noi romanii nu ne pricepem la "donat" ,aceea ar fi o solutie de compromis ! Site-ul ,pentru a fi online are nevoie de bani ,orice suma este binevenita de aceea ajutorul tau (cu 5 click-uri pe zi) conteaza ! Multumim celor care ajuta site-ul,suntem aici pentru voi !

Leave a comment

  • Istoria Anime

    Ca mediu vizual, anime-ul tinde spre stilurile vizuale ce pot varia de la artist la artist sau studio ... =>Continuarea
  • Categorii

Download Premium Magento Themes Free | download premium wordpress themes free | giay nam dep | giay luoi nam | giay nam cong so | giay cao got nu | giay the thao nu